Vi ønsker påsken velkommen til Ålesund Storsenter!

Påskeuken er rett rundt hjørnet, og på Ålesund Storsenter ønsker vi høytiden velkommen ved å gjøre hus og hytte litt ekstra stemningsfulle for anledningen.

Påsketrender hos Kremmerhuset

Årets påske er ikke like knæsj i fargene som vi kjenner den, men preges av mer nøytrale detaljer i sort og beige.

   

For jentene på Kremmerhuset skal likevel ikke den tradisjonelle påsken legges helt på hylla. «Gulfargen gir meg energi», sier Wenche (til høyre) smilende til kollega Victoria (til venstre), mens de holder opp Hedda og Henrik – et radarpar blant kundene påske etter påske.

Selv om ditt hjem eller hytte passer best til å velge de mer nøytrale fargene, er det mange som sverger til gule elementer som fint blender inn i den minimalistiske stilen. «Gulfargen gir automatisk påskestemning uansett hvilken stil du har hjemme», sier Victoria.

         

Butikken byr på det beste av to verdener, slik at alle kan få velge hva som passer best hjemme hos seg selv. «Her kan man mikse og matche det tradisjonelle med det moderne», legger Victoria til. Nå har alle påskevarer på Kremmerhuset 50 % rabatt, så her kan man fornye for sesongen uten dårlig samvittighet.

       

«For de som har barn eller barnebarn som tegner fargerike tegninger og lager morsomme figurer på skole og i barnehage, da kan det passe fint å nøytralisere stilen med detaljer i sort og beige, og pynte opp med elegante glassegg sammen med de litt mer skjeve men sjarmerende, hjemmelagde figurene», tipser Wenche.

 

De små haredetaljene er like populære år etter år, og er superfine som dekorasjon til et dekket påskebord – om du enten vil gjøre stas på frokost, lunsj, middag eller kvelds – eller alle måltidene!

Wenche sier at om det er en ting pandemien har lært oss, så er det at vi må feire det som feires kan. Og det synes vi hun har helt rett i. Påsken er en fin anledning til å få senke skuldrene, og til å ta seg tid til å sette pris på de små tingene og de gode stundene sammen.

    

Victoria tipser: Kremmerhuset pakker fine vert- og vertinnegaver som er fine å ha med seg om du er invitert i selskap! 

 

Hent naturen inn i stua hos Mester Grønn Ålesund Storsenter

Hos Mester Grønn møter vi Christina, som tipser om hvordan man kan hente den kommende våren inn med det som vokser i naturen.

«Ta med naturen inn i stua, og pynt påskebordet med fargerike detaljer og naturlige elementer», sier hun.

 

Gåsunger får du også hos Mester Grønn, og gjør seg fint i vaser, på duken eller ved servietten. «Miks det sammen med gule blomster som påskeliljer for å få litt farge. Dette kan gjøres enkelt med blomster i små vaser eller med store og flotte buketter», legger hun til .

    

«Påskeblomster er en enkel måte å pynte til påske, og skaper glede, enten du skal pynte hjemme eller på hytta», sier Christina. Her kan en velge mellom vakre påskebuketter, tulipaner, påskegrupper, påskeliljer og andre gule påskeblomster.

Christina tipser! Visste du at tulipaner tåler å ligge kaldt og tørt i flere døgn, f.eks. i kjøleskap eller kjeller? De er derfor supre å ta med på påskeferie. Er de slappe snitt av 1 cm. på stilken og sett dem i vann med plasten på i ca. 1 time. Så stråler de og gir herlig påskestemning.

Påskegodt hos Godteland

I påsken er påskeegget et selvsagt must – og på Godteland treffer vi Sandra som med den største selvfølgelighet sier at «påskegodt er jo en ingrediens for en god påske!»

    

Og det er mange som er enige, for i påsken har hun sine fulle hyre med å pakke godteposer som flere har bestilt i gave til kollegaer, venner og ansatte. Hun har til og med sendt bestillinger helt til Rogaland!

 

En morsom «funfact» fra Sandra er at hun selger mer godteri nå enn hun gjorde til jul – «dette er virkelig godteriets høytid», sier hun.

 

De har også mange forskjellige godterityper som kan sette prikken over i-en på påskebordet. «Mange strør for eksempel sjokoladeegg på bordet, eller stikker påskeklubber i vaser», forteller Sandra.

.   

Påskeunderholdning fra Norli

Det er alltid koselig å avslutte kvelden med et spill, eller å ha noe å ta frem når påskedagene blir lange. Dette kan være den perfekte måten å tilbringe kvalitetstid sammen med venner og familie.

 

Ariadne på Norli forteller at hun hadde med seg spillet «Kryptert» på en venninnekveld, og sier at det garanterer god stemning. «Spillet har endelig kommet tilbake etter å ha vært utsolgt i flere måneder – i perfekt tid til påske!», sier hun.

     

Spillet Kryptert får du hos Norli Ålesund Storsenter, som nå har 40 % rabatt på alt av spill og puslespill i anledning påsken.

«Man skal lese den uforståelige setningen høyt og prøv å finne dens sanne betydning. Alle rundt bordet hører hva du sier, unntatt deg», forklarer hun om spillet. Hvor mange kort klarer du før tiden renner ut?

 

Med det ønsker vi hjertelig god påske fra alle oss på Ålesund Storsenter!

 

På påskeaften lørdag 16.04 inviterer vi til Barnas Påskeaften, med blant annet eggejakt, konkurranse og besøk av påskeharen. Les mer om arrangementet her; https://fb.me/e/1r7BXW29m

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter