roser

Valentines og Morsdag

To store dager skal feires – og om det er kjæresten, mamma eller deg selv som fortjener å skjemmes bort litt ekstra har vi samlet noen gaver og tips fra Ålesund Storsenter.

Røde roser

Røde roser er selvskrevne når vi snakker om kjærlighet. Om du synes det er vanskelig å finne de rette ordene kan du la roser fra Mester Grønn Ålesund Storsenter gjøre det for deg – det sies nemlig at blomster forteller mer enn tusen ord. Hva betyr antall røde roser?

  • 1 rød rose: «Jeg begjærer deg»
  • 3 røde roser: «Jeg elsker deg»
  • 7 røde roser: «Din for alltid»
  • 12 røde roser: «Evig kjærlighet»
  • 1 rød rose pluss to knopper: «Dette må holdes hemmelig»

roser

Tid for skjønnhetssøvn!

Med et putevar i silke gir du din kjære en luksusfølelse i hverdagen. Silke tar vare på huden og håret når en sover. Dette er favoritt hos Princess Ålesund Storsenter, og er utviklet i samarbeid med Marna Haugen (komikerfrue).

Marna silkeputevar 50×70 cm kroner 499,90.

Sminke

20% på all leppe- og øyemakeup fra BeautyAct er en perfekt gaven til morsdag eller Valentines. KICKS Ålesund Storsenter.

sminke

Klær

Gled kjæresten, mannen din eller noen du er glad i med et behagelig men stilfult sett fra Dressmann! 30 % rabatt

dressmann
Like søt som deg

«Like søt som deg»! Marsipankake fra Valaker Bakeri & Konditori

kake

Kaffe på senga

Server kaffe på senga i en kopp med koselig hilsen på. Topp det hele med frokost, ballong og en liten bamse. Alt får du hos Kozmos Ålesund Storsenter.

En gave til oss begge!

Gi kvinnen i ditt liv et nydelig undertøyssett fra La Belle. Tips: ta en sniktitt i undertøysskuffen før du går ut døren, og se etter størrelsen hennes. Dette viser også at du har vært ekstra oppmerksom med gaven.

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter