ELON Ålesund søker deltidsselgere

Vi åpner butikk i Ålesund Storsenter og ønsker å ha deg med på laget! Vi ser etter deg som er imøtekommende, målbevisst, engasjert og en god lagspiller. Du er også løsningsorientert og opptatt av resultater. Din viktigste arbeidsoppgave vil være å hjelpe våre kunder med å finne produkter som svarer til deres behov. Er du i tillegg interessert i teknologi og elektronikk, er det et stort pluss.

 

Stort lokalt engasjement, høy produktkunnskap og fokus på god service, er noe av det som kjennetegner en skikkelig god Elon-selger. Vi er et lag som spiller hverandre gode, slik at vi kan tilby den beste servicen og gode løsninger for kundene våre.

 

I den nye Elon butikken i Ålesund Storsenter skal vi skape en hyggelig og god atmosfære, hvor våre kunder trives. De skal bli inspirert, føle seg hjemme, og det er derfor vi sier "Velkommen hjem til Elon" i markedsføringen vår.

 

I butikken finner du alt det beste av elektronikk, hvitevarer, lyd- og bildeprodukter, småelektrisk, telefoni, data, gaming og annet tilbehør.

 

Dyktige selgere. Gjerne med spesialisering på hvitevarer, småelektrisk, tele, data, gaming og alt annet i Elon-sortimentet. Vi ser nå etter etter kandidater som ønsker å jobbe deltid.

 

Vi søker deg som:

·        Er blid og glad i å snakke med mennesker.

·        Har tidligere erfaring fra serviceyrker (ikke et krav).

·        Er ambisiøs og opptatt av resultater.

·        Er god til å samarbeide, men som også trives med å jobbe selvstendig.

·        Setter kundenes behov i fokus.

 

Ønsker du å gjøre kundene våre fornøyd samtidig som du får en variert arbeidshverdag?

Søk da vel. Vi behandler søknader fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Elon er Nordens største kjede innen forbrukerelektronikk målt i antall butikker, med ca. 650 utsalgssteder i Norden. Hos Elon finner du et rikt utvalg av bl.a brune- og hvitevarer, samt data, gaming og tele.

 

Søk via Finn HER

Kontakt informasjon

Esben Bakke Ellingsen

481 95 655