Nyhet: Personlig boligstyling hos Kremmerhuset!

Butikksjef Kristine og resten av temaet på Kremmerhuset Ålesund Storsenter har som mål å hver dag å kunne inspirere og hjelpe kunden til å skape koselige og personlige interiørløsninger. Hos Kremmerhuset skal det være enkelt å finne noe som passer akkurat din stil og som kan mikses med det du allerede har hjemme for å få et personlig og trendy hjem.

 

Kristine på Kremmerhuset har vært i interiørbransjen i over 20 år. Før det trakket hun sine barnespor i butikken til moren sin. Hun har med andre ord ikke bare interesse for, men også en solid og lang erfaring med å hjelpe kunden til å skape et hjem å trives i.

 

Enten om du skal selge bolig eller om du trenger inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, tilbyr Kremmerhuset på Storsenteret personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag.

 

       

 

«Blant mine kollegaer på Kremmerhuset Ålesund Storsenter finner du interiørkonsulenter, og alle som jobber hos oss har mange års erfaring. Like viktig er deres genuine interesse av å holde tritt med trender og nyheter i både interiørblader og på sosiale medier», forteller Kristine.

 

«Teamet vårt elsker å hjelpe kundene våre med å finne en helhet i det de plukker fra butikken, og er opptatte av hvordan de kan bruke elementer som de allerede har til å skape helhet i ett rom. For eksempel kan en gammel sofa virke helt ny med enkle grep som å bytte ut putene», legger Kristine til.

 

       

Kremmerhuset tilbyr boligstyling for stuen, kjøkken, yttergang/entré, bad, loftstue, kjellerstue, hytte og uteplassen. 

 

Kom innom Kremmerhuset Ålesund Storsenter for en konsultasjon i butikk. De vil forberede personlig tilpassede farger, materialer og produkter kun for deg.

 

Før du booker tid til konsultasjon kan det være greit å ha tenkt over følgende:

  • Hvilket rom ønsker du at stylisten skal hjelpe deg med?
  • Hvilke farger liker du?
  • Hvilke farger har du i rommet (vegger, gulv)?
  • Er det noen spesielle møbler/farger å ta hensyn til? Har du en sofa, en stol, en hylle som du gjerne ønsker at skal komme i fokus i rommet? Er det viktig for deg å spesifisere farge og stil?
  • Gjerne knips 1-4 bilder av rommet.

 

Boligstyling – konsultasjon i butikk med stylist:

  • 30-60 minutter pr rom, 399,- for medlemmer/ 999,- for ikke-medlemmer (meld deg inn: send sms «kh» til 27272)
  • Ved kjøp av produkter over 2000,- er konsultasjonen gratis.

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter