Engasjert butikkmedarbeider i bakeri

Vi søker etter en engasjert butikkmedarbeider i bakeri

Vi søker etter en engasjert og motivert butikkmedarbeider i ca 70% stilling i vår bakeributikk på Ålesund storsenteret.

Her vil vi tilby en variert arbeidsdag hvor vi starter med å forberede butikken hver morgen. Da lager vi sveler, påsmurt, salater og steker opp bakervarer før kundene kommer allerede i 10 tiden. Deretter går vi i gang med salg samt opprettholdelse av en fin og ren disk. Mot slutten av dagen rydder og vasker vi butikken, samt klargjør for dagen etter. Full opplæring vil bli gitt og det er ikke krav om noe erfaring. Stillingen passer for alle – om du skal ha et friår eller vil prøve noe nytt – vi hjelper deg å lykkes! Du må være glad i folk, ha godt humør og snakke godt norsk.

Hos oss står kunden alltid i fokus, og derfor er det viktig at du har viljen og evnen til å skape et fint miljø for kundene våre. Samtidig er det viktig at du er god til å samarbeide og kommunisere med andre, for hos oss jobber vi i team.

Vi ser etter en sprudlende og serviceinnstilt person som klarer å ha mange baller i luften samtidig. Du er energisk og du jobber like effektivt i et høyt tempo som i stille perioder.

Som butikkmedarbeider er det viktig at du er engasjert, at du er fleksibel, trives med ansvar og har stor arbeidskapasitet.

Du er matinteressert og har evnen til å lage god mat effektivt. Det er viktig at du klarer å få disken til å se innbydende og delikat ut for våre kunder. Det er absolutt en fordel om du har erfaring fra lignende jobber fra før, men det er ikke nødvendig så lenge du har vilje og evne til å lære. Med et ekstra øye for detaljer liker du å ha det rent og ryddig rundt deg, og det er viktig at du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du vil få lønn etter avtale og bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø med gode kollegaer.

Søknad kan sendes til post@valaker.as markert med «Butikkmedarbeider Valaker».

Søknad kan sendes til post@valaker.as markert med «Butikkmedarbeider Valaker».

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny