Moteinteresserte medarbeidere

Vi søker utadvendt og moteinteresserte medarbeidere til en deltidsstilling.

Nuvaa er Ålesund’s godtebutikk når de kommer til mote og trender – ditt første stoppested når du ønsker deg noe nytt og spennende til helgen, eller bare rett og slett trenger å oppgradere garderoben. I våre butikker får man en opplevelse utenom det vanlige bestående av den beste servicen og et stort utvalg moteklær til dame og herre i alle prisklasser fra kjente merker som Samsøe Samsøe, Lois, Neo Noir, MissMaya, Arnie Says, Ella&il, InWear, Part Two, Otra, Jean Paul, Gant, Only&Sons, Gabba, Superdry og mange flere.

Jobben din blir å selge flotte varer fra kjente merkevarer til dame og herre, og i tillegg få litt ansvar for vår Mango shop-in-shop avdeling. Har du erfaring så er det absolutt en fordel, men slapp av du får også super opplæring fra bransjens beste.

Vi ser etter deg som er:
-kreativ
-selvstendig, nøyaktig og strukturert
-pliktoppfyllende
-interessert i mote og trender
-trives i en hektisk hverdag
-over 20 år.
Vi tilbyr:
-et herlig miljø med fantastiske kollegaer
-en spennende og variert arbeidshverdag
-du får jobbe sammen med flinke og erfarne selgere
Nuvaa er en del av Dalegrupper som består av Dale, Dale Menswear, Nuvaa og Mango. Visste du forresten at TH.Dale as fyller 135 år i år? Det sier vel litt om vår innovasjon, bærekraftighet og lokale tilhørighet.
Høres dette gøyt ut, så send din søknad i dag til siri@dalegruppen.no.
Tiltredelse omgående.

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter