Mester Grønn Ålesund Storsenter søker nestleder! (vikariat)

Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt og samtidig ta ansvar for drift og resultater? 

Hverdagen som nestleder i Mester Grønn vil være variert og aldri kjedelig. I våre butikker møter du mange forskjellige mennesker i ulike situasjoner og produktene kunden kjøper hos oss kan både bidra til å spre glede og også gjøre anledninger mer verdig – du kan gi en opplevelse som handler om mer enn blomster. Vi er veldig stolte av vårt lange og oppriktige engasjement for bærekraft, og det vil du merke i hverdagen. Vårt mål er å levere bransjens beste handleopplevelse!

I Mester Grønn har vi fokus på butikkleder og nestleder som et team. Sammen med butikkleder vil du ha mye av det daglige ansvaret for drift, bemanning, varebestilling og oppfølging av de ansatte. Du vil ha stor bruk for dine kremmeregenskaper, din entusiasme og din vilje til å skape gode resultater gjennom andre.

Det er en fordel om du har erfaring fra butikk og gjerne også med blomster. Du har økonomiforståelse og er ryddig og strukturert. Det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

Stillingen er et vikariet i en 80% stilling med varighet til mars/april 2024.

Vi skal gi deg alle forutsetninger for å være god, og verktøy for å bli stadig bedre. Blir du med på reisen? Bli en Mester Grønner du også!

Søk her: https://www.mestergronn.no/mg/stillinger-ledig.html?rmpage=apply&rmjob=2601&ref=https%3A%2F%2Fwww.finn.no

 

Har du spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Nina Søviknes Eide

Tlf: 32 22 96 44

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter