KICKS Ålesund Storsenter søker deltid – vikariat

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS Ålesund Storsenter søker etter en sprudlende og arbeidsom selger til et vikariat 20 timer pr uke.

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter og services. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å utføre våre services og veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet, og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

Vi leter etter deg som er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og evner ”å gå den ekstra milen”. Du må være fylt 18 år og gjerne være utdannet hudpleier eller make up artist. Det er fint om du har erfaring fra butikksalg, og du må ha gode ferdigheter innen legging av makeup,

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. Du vil få støtte underveis gjennom veiledning og kursing slik at du kan utvikle deg videre, du må være villig til å delta aktivt på dette. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet og bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren som ønsker å jobbe hos oss, og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

VI tilbyr en midlertidig stilling (vikariat): Deltid 20 timer pr uke, dag/kveld/helg.

Tiltredelse: 15.08.2022

Varighet: 6 måneder, mer informasjon i intervju

Høres dette ut som noe for deg så send oss en søknad der du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe hos oss, og din CV allerede i dag.

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.

https://emp.jobylon.com/applications/jobs/138478/create/

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter