H&M – Sales Advisor (sommerassistent)

Jobb-beskrivelse

Sammen med et flott team bidrar du til salg og fortjeneste i din butikk, samtidig som du deler kunnskap om produkt og fashion. Du representerer H&M og inspirerer, veileder og hjelper våre kunder. Enten det er på shopfloor, i prøverommene eller ved cash desk – du vil jobbe med fashion og mennesker. God kundeservice inkluderer også håndtering av varer og å sørge for at butikken ser inspirerende og innbydende ut. Du vil selvfølgelig også å holde deg informert og oppdatert på alle våre kampanjer og salgsaktiviteter.

Ansvarsområder

  • Levere en fantastisk kundeservice.
  • Brette, henge opp og presentere klær for å maksimere salgsmuligheter.
  • Aktivt håndtere og fylle på klær på shopfloor og lageret.
  • Pakke ut og merke varer med alarm-tags.
  • Støtte kundeinnkjøp og returer ved cash desk.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som kan omsette ord til handling. Du streber etter forbedring og bidrar til endring ved å løfte mennesker opp; sikre at du får fram det beste i alle og i virksomheten. Ved å være en lagspiller, ser du at forskjellene er styrken og skaper dermed et miljø der alle hører hjemme. Med en positiv innstilling er du ivrig etter å finne den beste veien fremover, slik at vi kan vinne som ett team.

Vi forventer at du har 

  • En kundeorientert tankegang for å skape den beste kundeopplevelsen samtidig som du fungerer som en ambassadør for H&M.
  • En ekte interesse for fashion, samt kommende trender.
  • En salgsinnstilling der du jobber mot felles suksess i et hektisk miljø.
  • En fleksibel tilnærming der du er forberedt på en roterende timeplan med skift på kvelder og i helgene.

Ytterligere informasjon

Dette er en sommerassistent stilling på 5-10 timer på Ålesund Storsenter, med oppstart i Mai. Stillngen har varghet ut August, med mulighet for forlengelse. Timene vil fordele seg primært på ettermiddager, kvelder og helger hvor vi har flest kunder. Vi vurderer søknader fortløpende, send derfor din CV og søknad allerede i dag og fortell oss hvorfor du er den rette kandidaten for denne stillingen.

Fordeler
Vi tilbyr alle ansatte i H&M Group attraktive fordeler med omfattende utviklingsmuligheter over hele verden. Alle våre ansatte får personalrabatt som kan benyttes på alle våre H&M Group-brands i butikk og på nett. Brands om omfattes av rabatten, er H&M (Beauty og Move inkludert), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET og Afound. I tillegg til personalrabatten er alle våre ansatte inkludert i H&M Incentive Program – HIP. Du kan lese mer om H&M Incentive Program her.

I tillegg til våre globale fordeler tilbyr alle våre lokale markeder ulike konkurransedyktige frynsegoder. Vær oppmerksom på at de kan variere fra land til land og fra stillingstype til stillingstype.

Inclusion & Diversity
H&M er en del av H&M Group. I H&M Group er vi opptatt av å skape og opprettholde inkluderende, mangfoldige og rettferdige arbeidsplasser i hele organisasjonen. Teamene våre skal bestå av et mangfold av mennesker som deler og kombinerer kunnskap, erfaring og ideer. En mangfoldig arbeidsstyrke har en positiv innvirkning på hvordan vi takler utfordringer, på hva vi oppfatter som mulig og på hvordan vi velger å forholde oss til kolleger og kunder over hele verden. Derfor tar vi hensyn til alle dimensjoner av mangfold i rekrutteringsprosessen vår.

 

Søk via linken her: https://jobs.smartrecruiters.com/oneclick-ui/company/HMGroup/publication/561d5abe-1b7d-401f-ac6d-941871b2dd40?dcr_ci=HMGroup

 

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter