Elsker du å jobbe med mennesker, bøker og i butikk?

Til vår butikk Norli Ålesund Storsenter, midt i hjertet av Ålesund sentrum, ser vi etter ny salgsmedarbeider til en 50% deltidsstilling.Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker – og samtidig være opptatt av og interessert i bøker og våre produkter. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kunne jobbe selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner.I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering. Oppgavene er mange og varierte, så et øye for hva som må gjøres, og gode prioriteringer er viktig.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen har fast arbeidstid som inkluderer turnusordning, men som medarbeider i bokhandel må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær. du må ha mulighet for å kunne jobbe noe dagtid, i tillegg til kveld og helg.

Søkere bør ha fylt 18 år, og beherske norsk både skriftlig og muntlig godt.

Stillingen er fast 50% deltid, med mulighet for ekstra vakter i forbindelse med søndagsåpent og høysesong i desember og ved ferieavvikling.

Åpningstidene for butikken er man-fre kl. 10-20 lør kl. 10-18.

 

Om arbeidsgiveren

I 2020 feiret Norli hele 130 år som bokhandelkjede. Helt fra den spede begynnelsen med Olaf Norlis Bok og Papirhandel i Universitetsgaten i Oslo i 1890, har Norli vært en ordentlig bokhandel med stort utvalg og faghandelskompetanse. Vi er stolte forsvarere av ytringsfriheten, og skal være engasjerte, ansvarlige og kompetente. Vi har gjennom 130 år vært der for kundene, og skal sørge for at også fremtidige generasjoner skal kunne komme til oss for kunnskap, inspirasjon og glede. Norli AS er Norges største bokhandelsvirksomhet. Vi er 1100 ansatte fordelt på 200 bokhandlere, netthandel, Norli Distribusjon og hovedkontor. Selskapet har solid økonomi og er godt posisjonert for fremtiden med sterk kundepreferanse og egen vareforsyning. Norli AS eies av forlagshuset Aschehoug og av NorgesGruppen.

Oppstart snarest!

Søk her: https://norli.easycruit.com/vacancy/application/send/3226485/105109?iso=no&channel=FinnPartTime

 

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter