Lyst på nye utfordringer – kanskje dette er noe for deg?

Brilleland Ålesund Storsenter søker etter en kundeveileder i 100% stilling. Dette er et vikariat, med mulighet for fast

FOLKELIG – TILGJENGELIG – PROFESJONELL

I 2021 kåret Norsk kundebarometer Brilleland til å være nr 2 i optikerbransjen på kundeservice! Dette er stort, og nå trenger vi din hjelp til å bli enda bedre!

Brilleland Ålesund Storsenter søker etter kundeveileder 100% stilling som ønsker å bidra til vårt team. Dette er et vikariat fram til september med mulighet for fast ansettelse.

Du må ønske å være en del av et team som jobber sammen for å klare å levere det som kreves. Vi jobber med menneskets øyehelse, så et personlig engasjement og ønske om å gå den ekstra mila er et stort pluss! Rett person er glad i å jobbe med mennesker i en travel butikk. Arbeidstider vil være på dagtid og helger.

Vi har et godt, ungt miljø og gleder oss til å høre fra deg!

Hos oss vil du finne mange interessante og varierte arbeidsoppgaver – vi kan love at ingen dag er lik. Den største og viktigste faktoren her er at vi leter etter deg som vil gjøre en forskjell i folks liv – gi kunden den servicen de fortjener. Vi ønsker alltid å være i forkant av utfordringene, og med din hjelp, din nysgjerrighet og fleksiblitet så vi på god vei.

Høres dette interessant ut?

Kontakt oss gjerne på telefon eller mail hvis du vil vite mer – eller send inn en søknad i dag.

Vi gleder oss til å snakke med deg!

Oppstart etter avtale. Søknadsprosess pågår fortløpende.

Om arbeidsgiveren

I over 35 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, med 77 butikker. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos oss skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder briller, solbriller, kontaktlinser og øyehelse. Vi er en stor og trygg arbeidsplass i optikerbransjen med over 700 millioner kroner i omsetning. Vårt mål er å ansette medarbeidere som gjennom sin fagkompetanse og kunnskap gir oss Norges mest fornøyde kunder.

Jeanette Viset

976 70 563

jev@brilleland.no

Artikkelen ble oppdatert

kl

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter