Kremmerhuset: Årets selger og 2. plass for beste eksponering 2022!

Vi gratulerer dyktige Wenche som årets selger for Kremmerhuset-kjeden i 2022 – og ikke minst til butikken som fikk 2. plass for beste eksponering i kjeden 2022!

 

Utdrag av jurybegrunnelsen beskriver Wenche på Kremmerhuset Ålesund Storsenter som ei dame med «god fagkunnskap, som har levert på hver eneste vakt med god og inspirerende energi til kundene.»

 

Wenche selv sier at det selvfølgelig er stort å motta den gjeve prisen, og hun er stolt og kjempeglad!

 

«Det inspirerer å ha en så flott arbeidsplass, fantastiske kollegaer og kjekke kunder», legger hun til.

 

Vi er utrolig stolte av Wenche og hennes prestasjoner. Dette skaper gode opplevelser både for de som står i butikk og for kundene.

 

Ikke nok med det fikk Kremmerhuset på Ålesund Storsenter tildelt 2. plass for beste eksponering i kjeden 2022.

    

Juryen uttalte at vinnerene i år er ekstra gode visuelt, med det «lille ekstra» når det kommer til både oppbygging og layout. Butikken på Storsenteret glitrer og inspirerer.

 

Kristine på Kremmerhuset forteller at de jobber mye med vareplassering i en butikk hvor de får inn nyheter hver eneste, og hvor varene har god fart. «Ikkje en eneste kopp e tilfeldig plassert!», forteller hun.

 

Her justeres det og snus om på kontinuerlig for å alltid ha en inspirerende butikk til alle de hyggelige kundene som de er så heldige å få ha på besøk. «Hos oss skal det være som å komme hjem til en god bekjent», legger hun til.

 

  

 

Videre forteller hun at de har det utrolig morsomt på jobb sammen, og hun håper at trivselen smitter over på kundene. «Det er viktig for oss at det skal være hyggelig å komme innom butikken enten du trenger påfyll av inspirasjon, en helhet i det du innreder med, eller om trenger den perfekte gaven til en venninne. Vi er alltid klar for å hjelpe vi!», sier hun.

 

Dette var stas! 🙂

 

Visste du at du kan booke boligstyling – konsultasjon i butikk med stylist på Kremmerhuset Ålesund Storsenter? Kristine, Wenche og gjengen på Kremmerhuset hjelper deg å finne din stil, og det som kan mikses med det du allerede har hjemme for å få et personlig og trendy hjem. 

Kom innom butikken for å booke, eller ring butikken på 913 69 673

Les mer her: https://kremmerhuset.no/boligstyling

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter