Gavetips morsdag og valentines: Kjærlighetens måned er her

Februar er en av våre favoritt-måneder fordi den minner oss på å sette litt ekstra pris på de vi er glade i. Dersom du er interessert i å vise din kjærlighet gjennom en presang eller kvalitetstid – les videre for våre beste tips!

Kicks: Biotherm Blue Therapy Multidefender ansiktskrem.

 

Maria på Kicks anbefaler denne herlige kremen fra Biotherm. Blue Therapy serien jobber mot å bekjempe alderstegn, og dermed blir mørke flekker, ujevn tekstur, fine linjer og rynker dempet. Ikke nok med det er den veldig deilig på huden – rett og slett en liten luksus i hverdagen for mor, bestemor eller kjæresten.

Alle Kicks Club-medlemmer får nå 25% på blant annet denne og ALT fra Biotherm frem til 21.02.

 

Vita: Parfymen 1978 edp fra Camilla Phil

Camilla Phil beskriver duften som en treaktig og stemningsfull duft som fremstår som sensuell, myk og varm, men samtidig selvstendig – en spennende duft som lokker og inviterer deg inn! Nå 739,- (før 950,-).

 

Norli: “I dine sko” av Jojo Moyes

Til lesehesten! Hva med å gi en romantisk bok i gave?  «I dine sko» er en usedvanlig engasjerende historie om hvordan en liten tilfeldighet kan forandre alt – full av Jojo Moyes’ humor, kløkt og varme. Hvem er du, når du blir tvunget til å gå i noen andres sko?

Du får den hos Norli Ålesund Storsenter til 379,-.

 

Farmor Ingvarda: Hjerteøredobber

Øredobber er spesielt hyggelig å både få og gi, da man kan knytte gaven til en spesiell person. Disse søte hjerteøredobbene får du hos Farmor Ingvarda til 599-699,-.

Mester Grønn: Blomsterbukett

Røde roser er selvskrevne når vi snakker om kjærlighet. Om du synes det er vanskelig å finne de rette ordene kan du la roser fra Mester Grønn Ålesund Storsenter gjøre det for deg – det sies nemlig at blomster forteller mer enn tusen ord. Visste du at antall roser har ulik mening?

1 rød rose: «Jeg begjærer deg»

3 røde roser: «Jeg elsker deg»

7 røde roser: «Din for alltid»

12 røde roser: «Evig kjærlighet»

1 rød rose pluss to knopper: «Dette må holdes hemmelig»

 

Kremmerhuset: Gavepose

Gi en gavepose til mor! Jentene på Kremmerhuset har satt sammen disse fine gavepakningene med godsaker, og ikke minst en fin mamma-kopp som mor kan ha glede av lenge.

 

Asceo: Hjertesmykke

Et romantisk hjertesmykke er noe alle blir glade for. Overrask mor eller din kjære med dette fra Aseco til 299,-.

 

Vi håper du lot deg inspirere av denne oversikten. Dersom du trenger flere gavetips er det bare å komme innom våre butikker – så hjelper vi deg gjerne å finne det rette til den du er glad i.

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter