Julegavetips!

Er det noen du vil glede i år, men er du usikker på hva du skal kjøpe? På Ålesund Storsenter finne du julegaver til alle aldre. For å gjøre det litt enklere for deg har vi samlet julegavetips sortert etter alder som garantert vil falle i smak hos mottakeren.

Til barn

Nydelig «cocktailkjole» fra Marmar som minstejenta kan svinge seg i til julemusikken. Denne er vi sikre på at mor blir like glad for som datter blir. 799,- hos Farmor Ingvarda. Strl 74-98.

Dette settet er like fint som det holder varmen. Perfekt i de kaldere tidene vi har i Ålesund nå. Tinka kanin 299,-, genser i ull 449,- og ulleggings 329,- hos Farmor Ingvarda.

 

Smokker fra Bibs 129,- og sløyfe fra Prikken over i-en 129,- er perfekte ekstragaver som virkelig – ja – setter prikken over i-en. Du får begge deler hos Farmor Ingvarda.

Til skolebarn

Denne flerfargede Levis-boblejakken er en sikker vinner blant barna på 8-12 år. Match den med en hettegenser fra samme merke. Boblejakke Levis 1099,-, hettegenser Levis 699,- hos Farmor Ingvarda.

  

Lyle & Scott er et veldig populært merke i aldersgruppen. Til venstre: Klassisk mørkeblå hettegenser 749,- fra Farmor Ingvarda. Til høyre: Badekåpe 599,- fra Farmor Ingvarda.

En gavepose full av godsaker fra Godteland er en sikker vinner under treet. Dette er noe barna får glede av å kose seg med hele romjulen, og kanskje litt til! Godteland har laget ferdig gavepakningen i ulike prisklasser som står klare i butikken. Dersom du vil bestille glutenfritt, halal eller vegansk godteri kan du ta kontakt på 70 13 12 00.

 

Til ungdommen eller kjæresten

Alt fra Modo på Ålesund Storsenter er en sikker vinner hos ungdommer som begynner å vise interesse for mote.

Boblevest fra Holzweiler 2899,- og PAL Trademark hettegenser 2699,-.

.   

Schnaydermans 2699,-

Tidløse og klassiske sneakers i design inspirert av 90 talls basketball og streetwear. New balance BB550 1.499,- i blå og 1499,- i rød hos Modo Sentrum.

 

Til far, bestefar eller onkel

Ingenting er som å gi en deilig pysjamas som mottakeren vil ha stor glede av hele året, og ikke minst romjula. Denne pysjen fra Jean Paul får du hos Nuvaa (før 799,-, nå 599,-).

Ideen bak «Drit forbanna» sin gløgg er at den er laget av «kortreiste nisser innenfor bomringen som ikke orket mer av billig rødvin, vasne mandler og seige rosiner». Kanskje din far, bestefar eller onkel føler det samme? En perfekt gave til han som har alt. 219,- hos Kitchn.

Har dere sett noe så kult? Ringo har fått inn den kuleste Lego’n noen sinne! Hele 3778 legoklosser som skal settes sammen til en Ferrari Daytona SP3 – med andre ord har mottakeren noe å pusle med i hele romjula. Lego er vikrelig ikke bare for de minste! Alder 18+.

 

Til mamma, kjæresten eller bestemor

   

CO´ COUTURE Mira wrap dress Rosa Ordinær pris 1.599,00 kr er en knesj og sporty kjole som mamma, kjæresten eller bestemor garantert vil sette pris på å få under juletreet. Du får den hos Farmor Ingvarda Dame.

Alt som glitrer er alltid en fantastisk gave å pakke opp på julaften. Når du gir smykke, armebånd, øredobber eller ringer gir du en personlig gave som kan være med på å skape affeksjonsverdi for den du bryr deg om. Hos Modo i sentrum kan du velge ut fra blant annet merker som 79hour og Tom Wood.

Buddy har ulike bamser, tyggeleker, dra-leker og baller i alle former og fasonger.

 

 

 

 

Hva med å gi dette morsomme nissehuset til smådyr/gnagere? Du får de på Buddy i tre ulike størrelser.

 

 

 

 

Er du fortsatt usikker på hva du skal gi i gave?

Med et gavekort fra Ålesund Storsenter gir du mottakeren akkurat det de ønsker seg. Gavekortet passer både til store og små, og til mindre og større anledninger. Det fysiske gavekortet kan benyttes på alle våre butikker, med unntak av Mester Grønn.

Du finner vår fysiske gavekortautomat i 1. etg, eller du kan bestille et digitalt gavekort. Les mer her: https://alesundstorsenter.no/gavekort/

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter