Høstens must haves

Nå er høsten her, og butikkene er fylt opp med nyheter! Ålesund Storsenter har et bredt utvalg av varer, alt fra ny høstmote til en god bok. Les videre for å se årets høst must haves!

 

Kremmerhuset

Hos Kremmerhuset finner du masse fint til hjemmet. Nå som høsten kommer er det koselig å bytte ut dekoren. Du finner blant annet putetrekk, lykter og fine vaser hos Kremmerhuset i første etasje. Den største must have nå til høsten er pynteputer i varme fine farger. De har et stort utvalg av pynteputer i ulike stoff og farger. Noen favoritter hos Kremmerhuset er brun, mosegrønn, burgunder og grå.

 

 

Hos Kremmerhuset trender ulike falske planter og blomster. Pynt opp stua med vakre buketter som holder seg like fin gjennom hele høsten. Det er veldig fint og lettvint å kombinere ulike blomster og kvister for å lage vakre høst buketter.

 

Vi befinner oss i første etasje!

 

Farmor Ingvarda

Når det kommer til mote har vi mye å velge mellom. Hos Farmor Ingvarda finner dere både til liten og stor. Deres nummer én Must Have til dame er cowboy bootsene fra PHENUMB COPENHAGEN. Cowboy boots er en trend som passer perfekt til høsten, fordi man kan style de opp og ned. Du kan for eksempel style de med en kjole og en fin kåpe, eller om du ønsker en hverdags look, kan du bruke bukse til, da har vi noen fine fra CO´COUTURE. Bootsene kommer i tre forskjellige farger, svart, brun og beige. Den store høstfavoritter er de brune, fargen Cognac.

 

 

Det viktigste nå på høsten er å holde varmen, samtidig som man ser stilig ut. Anbefalingene fra Farmor Ingvarda er en god strikket genser, kule cowboy boots, en fin kjole og noen freshe solbriller. De har strikkagensere i mange fine farger og et bredt utvalg med kjoler!

For de små, er det også kjekt med noe nytt i garderoben. Butikken er fyllt opp med mange høstnyheter. Klær som holder de små varme og fine! Den største must haven for de små er deilige strikkede plagg. For eksempel klær fra MOLO eller JAMIE KAY. På farmor ingvarda finner du klær til barn i alle aldere.

 

Kom å besøk oss i andre etasje på Ålesund Storsenter, eller klikk hjem dine favoritten fra nettsiden ingvarda.no

 

Kicks

Hos kicks har de kommet med 3 must haves nå til høsten. Det første er N°1 De Chanel Revitalizing Serum-In-Mist. Nå som høsten er i gang er det mange som ønsker å bevare sommer gløden litt ekstra lenge, da passer N°1 De Chanel Revitalizing Serum-In-Mist, perfekt siden den virker mot forurensning, forfrisker og øker glød.

 

 

Must have nummer to er Givenchy sin nye duft, L`Indeterdit Rouge. Parfymen er en ny variant av Givenchy L`Interdit Eau de Perfume, den er litt mer krydret som passer perfekt nå til høsten. En dyp og god lukt vil beige deg inn i den deilige høststemningen.

 

Must have nummer tre er en varm Rouge, her har Kicks mange å anbefale, blant annet en fra Chanel og en fra BeautyAct, Kicks sitt eget merke. Begge merkene har flere farger å velge mellom. En stor favoritt er BeautyAct sin Radiant Cream Colour Stick Blush i fargen Meet Cute.

Du finner oss i andre etasje!

 

Norli

En god bok er alltid deilig på sene høstkvelder. Du finner alle slags gode bøker på Norli Ålesund Storsenter. De har mange bøker, til både liten og stor og i mange sjangere!

 

Høstens must have er Gutta & Krutt Gledesdreperen av Alexander Istad og Espen Meling Sele, en storfavoritt hos barna. Boken er nummer en i en serie full av gøyale bøker, og passer perfekt for barn som ønsker å finne lesegleden. Den er lettlest og inneholder illustrasjoner. Det morsomme med denne boken er at fortellingen finner sted i Ålesund!

 

For de som er glad i krim, vil Norli anbefale boken Skjebnedøgn av Jørgen Jæger. Boken passer godt nå på høsten hvor kveldene blir mørkere og kaldere. Jørgen Jæger er en av Norges mestselgende forfattere med over 1.2 millioner solgte bøker.

 

Must have nummer tre er en bok vi tror mange jenter vil like. Boken Wildfire av Hannah Grace er en spennende roman, som passer fint for de som vil drømme seg bort i ung kjærlighet.

Vi befinner oss i underetasjen!

 

 

Artikkelen ble oppdatert

kl

Dryss Dryss

Dryss
Kunde
Klubb

Den
Per
Fekte
Gave?

Usikker på hva du

skal kjøpe?

Gavekort

Gavekort

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter