Buddy

Buddy tar sikte på å være den ledende og mest kunnskapsrike zookjeden i Norge. Vi ønsker å tilby våre kunder fullsortiments-butikker med faglig styrke og engasjerte medarbeidere. Vi ønsker å gi deg som kunde en god totalopplevelse basert på riktig dyrehold, personlig service, fagkunnskap og evnen til å tenke nytt. Buddy skal med andre ord ikke kun være et sted hvor du får kjøpt fôr og utstyr, men også et sted hvor du kan få råd, tips og veiledning om dyr og dyrehold.

Du som kunde skal alltid være trygg på at de som jobber i en Buddy-butikk har den kompetansen og det engasjementet som skal til for at din bestevenn skal få den beste pleie.
Vi ser på kjæledyret som en kamerat, venn, kompis, ja, rett og slett en Buddy. Alt vi gjør i Buddy er motivert av en genuin omtanke for kjæledyrene og for det verdifulle i forholdet mellom kjæledyret og dets eier.
 

Visjon

Buddy - vi sprer dyreglede
 
I Buddy ønsker vi å være den aktøren i markedet som er med på å ivareta den gleden som ligger i forholdet mellom kjæledyr og eier. Det vil vi gjøre ved å alltid å ha høy fagkunnskap om gode kvalitetsprodukter og om riktig stell og pleie av kjæledyrene.
Vår egen kjærlighet til dyr gjør at vi kan formidle gleden ved å ha dyr til andre, også til de som ikke har kjæledyr i dag. 
 

Våre verdier

Troverdige - Vi skal fremstå som pålitelige og trygge.

Imøtekommende -
Vi skal gi av oss selv, spre glede og møte kundene der de er.
 
Spennende -  Vi skal se muligheter, være nytenkende, moderne og spenstige.


Kunnskapsrike - 
Vi skal dele fag- og produktkunnskap og gi det ”lille ekstra” i kundesamtalen.